Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6390668
Page 1
Download de app Download de app

The Invisible Life of Euridice Gusmao

Veel plezier met The Invisible Life of Euridice Gusmao kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Invisible Life of Euridice Gusmao

2019
Drama
139min.
16seks

Kijk The Invisible Life of Euridice Gusmao

Moeite met waar je nou The Invisible Life of Euridice Gusmao moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Invisible Life of Euridice Gusmao:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 4,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Rio de Janeiro, 1950. Eurídice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog. Terwijl de jaren verstrijken, bouwen ze een eigen leven op. Maar in de tijd dat ze beiden hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. The Invisible Life of Eurídice Gusmão is een warmbloedig, hartstochtelijk drama over de onlosmakelijke band tussen twee zussen en hun zoektocht naar geluk. Regisseur Karim Aïnouz maakte van de gelijknamige roman van Martha Batalha een visueel overrompelde film die dit jaar in Cannes bekroond werd met de Un Certain Regard-prijs. The Invisible Life of Eurídice Gusmão werd ook geselecteerd als de Braziliaanse Oscarinzending.

Regisseur en acteurs

Karim Aïnouz (regisseur), Carol Duarte, Julia Stockler, Fernanda Montenegro, Gregório Duvivier, Antônio Fonseca, Flávia Gusmão, Bárbara Santos, Nikolas Antunes, Márcio Vito, Maria Manoella, Flávio Bauraqui, Cristina Pereira, Gillray Coutinho
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?