Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3830162
Page 1
Download de app Download de app

Krigen

Veel plezier met Krigen kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Krigen

2015
Drama
115min.
12geweld grof taalgebruik

Deel Krigen

Je vrienden laten weten dat je Krigen wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Krigen

Moeite met waar je nou Krigen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Krigen:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 bij Bookspot
€ 9,99 per maand

Samenvatting

De Deense commandant Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) en zijn mannen vechten in Afghanistan voor hun leven, waarbij ze proberen een verschil te maken en zichzelf te overtuigen dat het allemaal de moeite waard is. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zich te redden met haar drie kinderen die hun vader missen. Wanneer Claus in een gevecht met de Taliban samen met een zwaargewonde soldaat geïsoleerd raakt, neemt hij de beslissing om het gebied te laten bombarderen zodat de reddingshelikopter sneller ter plaatse kan zijn. De missie slaagt en de jonge soldaat overleeft. Wanneer in de ruïnes van de gebombardeerde gebouwen de lichamen worden gevonden van elf Afghaanse vrouwen en kinderen wordt Michael echter beschuldigd van een oorlogsmisdaad. Plots is hij verwikkeld in een rechtszaak en een strijd om te overleven en zijn familie te behouden.

Regisseur en acteurs

Tobias Lindholm (regisseur), Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Søren Malling, Charlotte Munck, Dar Salim, Dulfi Al-Jabouri, Alex Høgh Andersen, Jakob Frølund, Phillip Sem Dambæk, Petrine Agger, Martin Tamm Andersen, Christian 'Krolle' Pedersen, Andre Fog Sorensen

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?