Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9801736
Page 1
Download de app Download de app

A White, White Day

Veel plezier met A White, White Day kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

A White, White Day

2019
Drama
109min.
12

Deel A White, White Day

Je vrienden laten weten dat je A White, White Day wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk A White, White Day

Moeite met waar je nou A White, White Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor A White, White Day:

€ 4,99 bij Pathé Thuis
Te zien bij ECI Cultuurfabriek,
zaterdag 4 juli
Te zien bij Filmhuis De Domijnen,
zaterdag 4 juli
€ 4,99 bij Picl
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder
Weten in welke bioscopen A White, White Day draait?
Kies een stad

Samenvatting

In een afgelegen IJslands dorpje probeert de voormalige politieagent Ingimundur de dood van zijn vrouw te verwerken, die twee jaar eerder omkwam bij een auto-ongeluk. De bouw van een nieuw huis en het gezelschap van zijn kleindochter geven hem de nodige afleiding, maar geplaagd door onderhuidse woede en onrust zoekt hij een zondebok voor zijn verlies. Die vindt hij als hij het vermoeden krijgt dat zijn vrouw een affaire had met een dorpsgenoot. Zijn groeiende obsessie om de waarheid te achterhalen loopt uit de hand wanneer hij niet alleen zichzelf, maar ook zijn geliefde kleindochter in gevaar brengt. A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde. De film van regisseur Hlynur Pálmason werd internationaal bejubeld vanwege de visueel overrompelende beelden en het sterke acteerwerk van Ingvar Sigurðsson (Of Horses and Men) die in Cannes voor zijn vertolking bekroond werd met de Rising Star Award van de Semaine de la Critique.

Regisseur en acteurs

Hlynur Pálmason (regisseur), Ingvar Eggert Sigurðsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason, Björn Ingi Hilmarsson, Elma Stefanía Ágústsdóttir, Sara Dögg Ásgeirsdóttir, Haraldur Ari Stefánsson, Sigurður Sigurjónsson, Arnmundur Ernst Bachman

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?