Page 1
tt5709188
97913068
Page 1
Download de app Download de app

A-X-L

Veel plezier met A-X-L kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

A-X-L

2018
Sciencefiction, Sf
98min.
9angst

Deel A-X-L

Je vrienden laten weten dat je A-X-L wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk A-X-L

Moeite met waar je nou A-X-L moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor A-X-L:

€ 8,25 bij bol,com
€ 8,91 bij mediamarkt,nl
€ 7,99 bij Amazon Prime
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 10,99 bij Bookspot
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Het leven van de stoere cross motorrijder Miles (16) verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles' crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich. Wat blijkt? A-X-L is eigenlijk helemaal niet zo'n stoere oorlogshond als eerst werd gedacht, hij heeft gevoel. Er ontstaat een intense vriendschap tussen A-X-L, Miles en Sara. Maar wat gebeurt er als de eigenaar van A-X-L zijn robothond terug wilt?

Regisseur en acteurs

Oliver Daly (regisseur), Alex Neustaedter, Becky G, Lucy Hale, Thomas Jane, Ted McGinley, Dorian Kingi, Fred Tatasciore, Chloe Bridges, Eric Etebari, Dominic Rains, Alex MacNicoll, Patricia De Leon, Sam Upton, Jonathan Camp, Stacey Arwen Raab, Niko Guardado, Maggy Vick, Madeline Bertani, Dominic Vedder, Chris Verdugo, Ashley Gibson, Jerry DiLeo, Andrew Ortenberg, Don Smith

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?