Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6324278
Page 1
Download de app Download de app

Everest: De Jonge Yeti

Veel plezier met Everest: De Jonge Yeti kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Everest: De Jonge Yeti

2019
Animatie
97min.
6geweld grof taalgebruik angst

Kijk Everest: De Jonge Yeti

Moeite met waar je nou Everest: De Jonge Yeti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Everest: De Jonge Yeti:

€ 29,99 bij bol,com
€ 19,99 bij mediamarkt,nl
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
€ 1,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 5,99 bij iTunes
€ 1,99 bij KPN on demand
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi (Chloe Bennet) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Tenzing Norgay Trainor) en Peng (Albert Tsai) hem "Everest" te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson) en zakenman Burnish (Eddie Izzard), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven. Abominable is geschreven en geregisseerd door Jill Culton (Open Season, Monsters, Inc., Toy Story 2) en is geproduceerd door Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Home) en Peilin Chou van Pearl Studio. Tim Johnson (Over the Hedge, Home, Antz), Frank Zhu (Checked In, Lotus Code) en Li Ruigang (Kung Fu Panda 3, The Taking of Tiger Mountain) zijn uitvoerend producenten en Todd Wilderman (Trolls, The Croods) is co-regisseur.

Regisseur en acteurs

Jill Culton (regisseur), Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin, Michelle Wong

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?