Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1814621
Page 1
Download de app Download de app

Admission

Veel plezier met Admission kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Admission

2013
Romantische komedie
107min.
6grof taalgebruik

Deel Admission

Je vrienden laten weten dat je Admission wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Admission

Moeite met waar je nou Admission moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Admission:

do 13 augustus 11:50
€ 7,99 bij Bookspot

Samenvatting

Portia zit in de toelatingscommissie van de Princeton universiteit. Ze is erg gedreven en leeft haar leven volgens het boekje, zowel op haar werk als in haar relatie met haar faculteit-collega Mark. Bij een bezoek aan de experimentele middelbare school van New Hampshire ontmoet ze John die samen met haar op de universiteit blijkt te hebben gezeten. Ze wordt herinnerd aan haar beslissing die ze tijdens haar studie maakte en haar leven veranderde. Ze had een kind opgegeven voor adoptie en nu blijkt hij één van John's studenten te zijn genaamd Jeremia. In de hoop Jermemia op het rechte pad te krijgen past ze de toelatingseisen aan.

Regisseur en acteurs

Paul Weitz (regisseur), Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Lily Tomlin, Wallace Shawn, Nat Wolff, Gloria Reuben, Travaris Spears, Christopher Evan Welch, Sonya Walger, Daniel Levy, Sarita Choudhury, Rob Campbell, Olek Krupa, Brian d'Arcy James, Leigha Hancock, Elaine Kussack, Lisa Emery, Ann Harada, Ben Levin, Michael Genadry, Zachary Unger, Lynne Taylor, Mihran Slougian, Maggie Keenan-Bolger, Juliet Brett, John Brodsky, Camille Branton, Nadia Alexander

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?