Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4126476
Page 1
Download de app Download de app

After

Veel plezier met After kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

After

2019
Drama
105min.
12geweld grof taalgebruik seks angst

Deel After

Je vrienden laten weten dat je After wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk After

Moeite met waar je nou After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor After:

€ 7,99 per maand
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 3,99 bij Pathé Thuis
€ 3,99 bij Ziggo On Demand

Samenvatting

Tessa Young (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer haar moeder en haar middelbare schoolliefje Noah haar afzetten voor haar eerste schooljaar is Tessa dan ook vastbesloten om goede cijfers te halen en zich keurig te gedragen. Maar haar kamergenoot Steph heeft hele andere plannen. Zij wil Tessa ook de andere kant van de universiteit laten ontdekken en neemt haar mee naar wilde feesten. In de vriendengroep van Steph ontmoet Tessa de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Ze weet niet goed wat ze met zijn flirterige houding aan moet en is vastbesloten zich niet door hem te laten verleiden. Maar wanneer hij ook zijn kwetsbare kant aan haar laat zien valt ze toch voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar als blijkt dat hij een geheim met zich mee draagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie. After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Regisseur en acteurs

Jenny Gage (regisseur), Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Shane Paul McGhie, Samuel Larsen, Dylan Arnold, Pia Mia, Inanna Sarkis, Khadijha Red Thunder, Jessica Barth, Meadow Williams, Swen Temmel, Rebecca Lee Robertson

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?