Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6224676
69538762
Page 1
Download de app Download de app

Alles voor elkaar

Veel plezier met Alles voor elkaar kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Alles voor elkaar

2017
Romantiek
93min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel Alles voor elkaar

Je vrienden laten weten dat je Alles voor elkaar wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Alles voor elkaar

Moeite met waar je nou Alles voor elkaar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Alles voor elkaar:

€ 7,99 per maand
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 8,99 bij Amazon Prime
€ 7,99 bij Bookspot
€ 9,99 bij mediamarkt,nl
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 4,99 per maand
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Regisseur en acteurs

Danny Stolker (regisseur), Maryam Hassouni, Yootha Wong-Loi-Sing, Sarah Chronis, Esmée van Kampen, Oscar Aerts, Mark van Eeuwen, Leo Alkemade, Jord Knotter, Don Alphonso, David Lucieer, Tarikh Janssen
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?