Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4963830
Page 1
Download de app Download de app

Antboy 3: The Final Chapter

Veel plezier met Antboy 3: The Final Chapter kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Antboy 3: The Final Chapter

2016
Avontuur
85min.
6geweld angst

Kijk Antboy 3: The Final Chapter

Moeite met waar je nou Antboy 3: The Final Chapter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy 3: The Final Chapter:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 8,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De tiener Pelle heeft ooit superkrachten gekregen nadat hij door een mier werd gebeten. Deze superkrachten gebruikt hij door als de superheld Antboy de misdaad te bestrijden in en rond het mooie Middellund. In deze derde en laatste film uit de serie besluit Pelle zijn Antboy alter ego een tijd op non-actief te zetten. Als hij nog een laatste actie uitvoert, krijgt hij plots concurrentie van een nieuwe, onbekende superheld. Pelle gaat onderzoeken wie deze Naamloze Held is. Ondertussen hoort hij dat zijn aartsvijand De Vlo na twee jaar gevangenschap weer op vrije voeten is en gaat werken voor de nieuwe directeur van het bedrijf Exofarm. Er staat een nieuwe vijand op, die ditmaal niet alleen Middellund, maar de hele wereld bedreigt.

Regisseur en acteurs

Ask Hasselbalch (regisseur), Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Nicolas Bro, Paprika Steen, Astrid Juncher-Benzon, Cecilie Alstrup Tarp, Lærke Winther Andersen, Frank Thiel, Adam Ild Rohweder, Morten Rose

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?