Page 1
tt9648886
142979813,155786907
Page 1
Download de app Download de app

Un divan à Tunis

Veel plezier met Un divan à Tunis kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Un divan à Tunis

2019
Komedie
88min.
6geweld grof taalgebruik

Deel Un divan à Tunis

Je vrienden laten weten dat je Un divan à Tunis wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Un divan à Tunis

Moeite met waar je nou Un divan à Tunis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Un divan à Tunis:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 11,99 bij Bookspot

Samenvatting

Na 10 jaar in Parijs te hebben gewoond, keert de 35-jarige Selma terug naar haar geboorteland Tunesië. Ze is vastbesloten een psychologiepraktijk te openen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Want waar vind je patiënten op een plek waar niemand gewend is gevoelens te delen? De complicaties nemen alleen maar toe als ze in een bureaucratisch circus terecht komt om haar papieren in orde te krijgen. Tussen de bizarre gesprekken met een reeks kleurrijke patiënten door, heeft Selma zo haar eigen problemen op te lossen terwijl ze probeert een thuis voor zichzelf op te bouwen en aansluiting te vinden bij de mensen in haar omgeving. Un Divan à Tunis is een scherpe komedie over thuiskomen, gevoelens en taboes doorbreken.

Regisseur en acteurs

Manele Labidi Labbé (regisseur), Golshifteh Farahani, Hichem Yacoubi, Majd Mastoura, Aïsha Ben Miled, Ramla Ayari, Feryel Chammari, Moncef Anjegui, Najoua Zouhair, Jamel Sassi
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?