Page 1
tt10691314
211896752,187545489,194625960
Page 1
Download de app Download de app

Are We Lost Forever

Veel plezier met Are We Lost Forever kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Are We Lost Forever

2020
Drama
104min.
12grof taalgebruik seks

Deel Are We Lost Forever

Je vrienden laten weten dat je Are We Lost Forever wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Are We Lost Forever

Moeite met waar je nou Are We Lost Forever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Are We Lost Forever:

Samenvatting

Op een ochtend vertelt Hampus tegen zijn vriend Adrian dat hij wil stoppen met de relatie. Adrian is ontsteld want ze woonden al drie jaar samen en hij had geen enkel vermoeden dat Hampus niet meer gelukkig met hem was. Als Hampus zijn deel van het meubilair (inclusief het halve bed) heeft verhuisd uit wat nu Adrian's appartement is, wordt de scheiding reëel. Adrian kan maar niet begrijpen waarom hun relatie is kapot gegaan en een jaar lang is hij bezig met het verwerken van zijn verdriet. Is er een manier om hem terug te krijgen? Pas als ze allebei weer een nieuwe partner hebben en elkaar ontmoeten voor een gezamenlijk etentje kan hij verder.

Regisseur en acteurs

David Färdmar (regisseur), Björn Elgerd, Jonathan Andersson, Micki Stoltt, Nemanja Stojanovic, Victor Iván, Melker Wernberg, Shirin Golchin, Michaela Thorsén, Lisbeth Johansson, Maria Hedborg
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?