Page 1
tt8305116
120078810
Page 1
Download de app Download de app

Ayka

Veel plezier met Ayka kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Ayka

2018
Drama
100min.
12grof taalgebruik angst

Deel Ayka

Je vrienden laten weten dat je Ayka wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Ayka

Moeite met waar je nou Ayka moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Ayka:

3,99 per maand bij Cinéart
€ 9,99 per maand

Samenvatting

Ayka is een indringend drama van regisseur Sergey Dvortsevoy (Tulpan), over een jonge moeder die zich staande probeert te houden in Moskou, nadat ze haar pasgeboren baby noodgedwongen moet verlaten. De jonge Kirgizische vrouw Ayka (Samal Yeslyamova) leeft en werkt illegaal in Moskou. Wanneer ze bevalt van haar kind, weet ze zich geen raad en besluit ze hem achter te laten in het ziekenhuis. Nog herstellende van de ingrijpende bevalling, zoekt ze wanhopig naar werk om te kunnen overleven. Ondanks de vele tegenslagen probeert ze haar weg te vinden als immigrant in de grote metropool. Regisseur Sergey Dvortsevoy maakte in 2008 veel indruk met Tulpan, die op het filmfestival van Cannes geselecteerd werd voor de Un Certain Regard-competitie en de prijs won voor Beste Film. Voor Ayka sloeg hij de handen weer ineen met actrice Samal Yeslyamova, die op het afgelopen filmfestival van Cannes de prijs voor Beste Actrice in de wacht sleepte.

Regisseur en acteurs

Sergei Dvortsevoy (regisseur), Samal Yeslyamova, Dzhipargul Abdilova, David Alaverdyan, Cholponay Borubaeva, Nurzhan Kunnazarova, Sergey Mazur, Azamat Satimbaev, Askhat Kuchencherekov, Larisa Firsova, Polina Severnaya, Andrey Kolyadov, Alexandr Zlatopolsky

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?