Page 1
tt4610378
69318244
Page 1
Download de app Download de app

Bankier van het Verzet

Veel plezier met Bankier van het Verzet kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Bankier van het Verzet

2018
Drama
123min.
12geweld grof taalgebruik angst

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet:

€ 9,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 7,99 per maand
€ 2,99 bij KPN on demand
€ 7,99 bij Amazon Prime
Te zien bij Pathe Arnhem,
woensdag 29 september 19:00
Te zien bij Pathé Ede,
woensdag 29 september 19:10
Bekijk nog 6 bronnen meer
Laat minder zien minder
Weten in welke bioscopen Bankier van het Verzet draait?
Kies een stad

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Regisseur en acteurs

Joram Lürsen (regisseur), Barry Atsma, Jacob Derwig, Pierre Bokma, Götz Schubert, Fockeline Ouwerkerk, Raymond Thiry, Jaap Spijkers, Tjebbo Gerritsma, Peter Jordan, Matteo van der Grijn, Jochum ten Haaf, Ali Zijlstra, Steef de Bot, Frederik Brom, Violette Vandervelden, Allard Geerlings, Julien Croiset

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?