Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4997398
Page 1
Download de app Download de app

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Veel plezier met Bibi & Tina: jongens tegen de meiden kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

2016
Avontuur
110min.
6geweld grof taalgebruik

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden:

zo 1 november 16:35
€ 8,99 bij mediamarkt,nl
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Bibi en Tina gaan op zomerkamp, waar al snel irritaties ontstaan tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. Als er dan plotseling een bosbrand uitbreekt, zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen.

Regisseur en acteurs

Detlev Buck (regisseur), Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held, Phil Laude, Kostja Ullmann, Tilman Pörzgen, Max von der Groeben, Winnie Böwe, Martin Seifert, Charly Hübner, Benjamin Lutzke, Alissa Wilms, Runa Greiner, Lena Urzendowsky, Katharina Thalbach, Michael Maertens, Erika Rabau, Hinnerk Schönemann, Rainer Reiners

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?