Page 1
tt0249462
1531297
Page 1
Download de app Download de app

Billy Elliot

Veel plezier met Billy Elliot kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Billy Elliot

2000
Drama
110min.
6geweld grof taalgebruik angst

Deel Billy Elliot

Je vrienden laten weten dat je Billy Elliot wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Billy Elliot

Moeite met waar je nou Billy Elliot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Billy Elliot:

€ 10,99 bij bol,com
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

1984. De 11-jarige Billy Elliot woont in een mijnwerkersstadje in het noordoosten van Engeland. Zijn moeder is onlangs overleden en hij moet vaak op zijn demente oma passen. Zijn vader en oudere broer Tony, beide mijnwerkers, zitten thuis. Ze zijn in staking. Billy krijgt iedere week wat geld voor zijn bokslessen. Hij vindt het boksen helemaal niet leuk want hij bakt er niets van. Wanneer Billy weer eens moet nablijven om zijn boksoefeningen te doen, ziet hij de balletklas van mevrouw Wilkinson trainen. Iets in de bewegingen van de meisjes spreekt hem aan en Billy besluit om mee te doen.

Regisseur en acteurs

Stephen Daldry (regisseur), Jamie Bell, Julie Walters, Jean Heywood, Jamie Draven, Gary Lewis, Stephen Mangan, Patrick Malahide, Stuart Wells, Tracey Wilkinson, Nicola Blackwell, Janine Birkett, Joe Renton, Colin MacLachlan, Trevor Fox, Charlie Hardwick, Barbara Leigh-Hunt, Zoƫ Bell

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?