Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5727282
83944295
Page 1
Download de app Download de app

Borg vs McEnroe

Veel plezier met Borg vs McEnroe kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Borg vs McEnroe

2017
Drama
107min.
algrof taalgebruik

Deel Borg vs McEnroe

Je vrienden laten weten dat je Borg vs McEnroe wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Borg vs McEnroe

Moeite met waar je nou Borg vs McEnroe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Borg vs McEnroe:

€ 12,99 bij bol,com
€ 9,99 bij mediamarkt,nl
5,00 per maand bij Film1
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 per maand
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Het is 1980 wanneer het tennisduel van het jaar in zicht is. De Zweed Björn Borg, nummer één op de wereldranglijst van het herentennis, gaat het duel aan met het nieuwe Amerikaanse talent John McEnroe. De ingetogen en vriendelijke Borg wordt door de tenniswereld op handen gedragen. De excentrieke McEnroe staat ondanks zijn sportprestaties vooral bekend om zijn temperament op de tennisbaan. Beide mannen trainen ijverig ter voorbereiding op de finale, voor geen van beiden is verliezen een optie. Hoewel ze meer met elkaar gemeen hebben dan men op het eerste gezicht zou verwachten, ontwikkelt de rivaliteit zich steeds verder en lopen de spanningen hoog op tot het langverwachte moment daar eindelijk is. Terwijl de hele wereld meekijkt naar de finale tussen twee legendes, spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

Janus Metz Pedersen (regisseur), Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny, Leo Borg, Marcus Mossberg, Jackson Gann, Scott Arthur, Ian Blackman, Robert Emms, David Bamber, Jane Perry, Roy McCrerey, Björn Granath, Tom Datnow, Colin Stinton, Janis Ahern, Bob Boudreaux, Wille Glyt, Anders Berg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?