Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1462758
Page 1
Download de app Download de app

Buried

Veel plezier met Buried kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Buried

2010
Thriller
95min.
12

Deel Buried

Je vrienden laten weten dat je Buried wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Buried

Moeite met waar je nou Buried moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Buried:

wo 2 december 06:30

Samenvatting

Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy (Ryan Reynolds) zijn ogen opent in een gesloten houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte bewusteloos. Als hij zich realiseert waar hij is, dringt de gekmakende waarheid tot hem door: ze hebben hem gegijzeld en levend begraven ergens in de woestijn. In zijn kist vindt hij een aansteker, een telefoon met camera en een zaklamp. Paul probeert niet in paniek te raken en zijn familie, werkgever en het leger te bereiken voor hulp, maar de doodsangst slaat onherroepelijk toe.

Regisseur en acteurs

Rodrigo Cortés (regisseur), Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky, Samantha Mathis, Ivana Miño, Warner Loughlin, Erik Palladino, Kali Rocha, Chris William Martin, Cade Dundish, Mary Birdsong, Kirk Baily, Anne Lockhart, Robert Clotworthy, Michalla Petersen, Juan Hidalgo, Abdelilah Ben Massou, Joe Guarneri, Heath Centazzo

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?