Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7282468
Page 1
Download de app Download de app

Burning

Veel plezier met Burning kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Burning

2018
Drama
148min.
16geweld

Deel Burning

Je vrienden laten weten dat je Burning wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Burning

Moeite met waar je nou Burning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Burning:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Jongsoo werkt als parttime koerier in Seoul, maar droomt van een schrijverscarrière. Op een dag wordt hij op straat aangesproken door een oud klasgenootje: de leuke en opgewekte Haemi. Ze staat op het punt om naar Afrika te reizen en vraagt hem of hij in de tussentijd op haar kat wil passen. Jongsoo betwijfelt of het beestje wel echt bestaat, maar valt als een blok voor Haemi en stemt graag toe. De teleurstelling volgt al snel. Haemi keert terug met de charmante, mysterieuze Ben die ze in Nairobi heeft opgepikt. Tussen de drie ontwikkelt zich een ongemakkelijke driehoeksverhouding welke verergert door Bens merkwaardige 'hobby'. Dan verdwijnt Haemi spoorloos. Koreaanse meester Lee Chang-dong (Poetry) baseerde het scenario van deze poëtische en onweerstaanbare thriller op een kort verhaal van Haruki Murakami. Met een record aantal punten in de journalistenpoll riep de internationale pers Burning uit tot hét meesterwerk van Cannes van dit jaar.

Regisseur en acteurs

Lee Chang-dong (regisseur), Yoo Ah-in, Steven Yeun, Jun Jong-seo, Kim Soo-kyung, Choi Seung-ho, Moon Sung-keun, Min Bok-gi, Lee Soo-jeong, Ban Hye-ra, Cha Mi-Kyung, Lee Bong-ryeon, Jang Won-hyeong, Jeon Seok-chan, Lee Joong-ok, Ok Ja-Yeon

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?