Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7485508
Page 1
Download de app Download de app

Carmen & Lola

Veel plezier met Carmen & Lola kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Carmen & Lola

2018
Drama
103min.
16grof taalgebruik seks

Deel Carmen & Lola

Je vrienden laten weten dat je Carmen & Lola wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Carmen & Lola

Moeite met waar je nou Carmen & Lola moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen & Lola:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Ze is verloofd en zou nooit de door de diepreligieuze gemeenschap opgelegde normen en waarden in twijfel trekken. Ze is voorbestemd het leven te leiden zoals vele generaties vrouwen voor haar: trouwen, zoveel mogelijk kinderen baren en de rest van haar leven spenderen aan schoonmaken en koken. Maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola, een graffitiartiest die wil studeren, van meisjes houdt en die zich op haar manier verzet tegen de opgelegde regels binnen de Romagemeenschap. De twee worden verliefd, met als gevolg dat ze hun weg moeten vinden tussen hun liefde, familie, religie en wat het inhoudt om een vrouw te zijn. Carmen & Lola is het speelfilmdebuut van de Spaanse regisseur Arantxa Echevarría, die eerder vooral documentaires maakte. Ze koos ervoor om met niet-professionele acteurs uit de Roma gemeenschap te werken die zonder uitzondering een fantastische prestatie leveren. Dit, én de gepassioneerde flamenco-zigeuner muziek en dans maakt Carmen & Lola tot een authentieke en exotische liefdesgeschiedenis die nog lang nazindert. Carmen & Lola ging in première op het Filmfestival van Cannes in 2018 en werd er genomineerd voor een Camera D'Or en een Queer Palm. Bij de Goya Awards 2019, de belangrijkste Spaanse prijzen, viel de film tweemaal in de prijzen.

Regisseur en acteurs

Arantxa Echevarria (regisseur), Rosy Rodriguez, Carolina Yuste, Zaira Morales, Moreno Borja, Rafaela León, Lucas Heredia, Jacqueline Jiménez, Carolina África Martín, Sandra Toral
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?