Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2883512
30490091
Page 1
Download de app Download de app

Chef

Veel plezier met Chef kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Chef

2014
Komedie
114min.
9geweld grof taalgebruik angst

Deel Chef

Je vrienden laten weten dat je Chef wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Chef

Moeite met waar je nou Chef moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Chef:

do 6 mei 20:00
€ 10,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
5,00 per maand bij Film1
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Chef-kok Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), zijn beste vriend en zijn zoontje. Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Regisseur en acteurs

Jon Favreau (regisseur), Jon Favreau, Sofía Vergara, Emjay Anthony, John Leguizamo, Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Oliver Platt, Bobby Cannavale, Amy Sedaris, Robert Downey Jr., Russell Peters, Chase Grimm, Will Schutze, Gloria Sandoval, Jose C. Hernandez, Alberto Salas, Alfredo Ortiz, Daniel Palacio, Mauricio Del Monte, Leonardo Da Nilo, Nili Fuller, Charles Lao, Benjamin Jacob, Aaron Franklin, Gary Clark Jr., Roy Choi, Maria F. Blanco

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?