Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0120630
1382829
Page 1
Download de app Download de app

Zappbios: Chicken run

Veel plezier met Zappbios: Chicken run kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Zappbios: Chicken run

2000
Animatie
80min.
6geweld angst

Deel Zappbios: Chicken run

Je vrienden laten weten dat je Zappbios: Chicken run wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Zappbios: Chicken run

Moeite met waar je nou Zappbios: Chicken run moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Engelse animatiefilm. Engeland in de jaren vijftig. Een ogenschijnlijk doodgewone kippenboerderij op het platteland van York, maar achter het prikkeldraad heerst ware terreur. Het kippenhok lijdt onder het schrikbewind van de gierige boerin mrs. Tweedy, die altijd en overal een graantje van wil meepikken. Zo eindigt elke kip die niet op tijd een ei legt onverbiddelijk in de pan. Nu heeft ze het plan opgevat om kippenpasteitjes te gaan verkopen, maar de kippen pikken het niet langer. Onder aanvoering van Ginger komen ze in opstand. Na talloze zeer creatieve maar onsuccesvolle vluchtpogingen komt er onverwacht redding. De stoere haan Rocky werkt voor een circus en denkt de aangewezen persoon te zijn om de kippen even te leren vliegen.

Regisseur en acteurs

Peter Lord (regisseur), Nick Park (regisseur), Mel Gibson, Julia Sawalha, Miranda Richardson, Timothy Spall, Imelda Staunton, Jane Horrocks, Phil Daniels, Lynn Ferguson, Tony Haygarth, Benjamin Whitrow, John Sharian, Jo Allen, Lisa Kay, Laura Strachan, Wyatt Shears

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?