Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4400038
Page 1
Download de app Download de app

Monsieur Chocolat

Veel plezier met Monsieur Chocolat kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Monsieur Chocolat

2016
Drama
110min.

Deel Monsieur Chocolat

Je vrienden laten weten dat je Monsieur Chocolat wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Monsieur Chocolat

Moeite met waar je nou Monsieur Chocolat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Monsieur Chocolat:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 5,99 bij Bookspot
€ 2,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

De film vertelt het verhaal van Rafael Padilla die werd geboren in 1860 in Cuba en bekend stond als de clown Chocolat. Hij was de eerste zwarte circusartiest in Frankrijk die een groot succes had aan het einde van de 19e eeuw. De kenmerkende figuur van zijn tijd zorgde ervoor dat hij de lieveling van Montmartre werd, Toulouse Lautrec inspireerde en hij in de eerste films van de gebroeders Lumière verscheen. Tevens was het de eerste kunstenaar die in commercials verscheen. Chocolat stierf in anonimiteit in Bordeaux in 1917. Deze film schetst het vergeten verhaal van een buitengewone man.

Regisseur en acteurs

Roschdy Zem (regisseur), Omar Sy, James Thiérrée, Clotilde Hesme, Olivier Gourmet, Frédéric Pierrot, Noémie Lvovsky, Alice de Lencquesaing, Alex Descas, Olivier Rabourdin, Thibault de Montalembert, Héléna Soubeyrand, Xavier Beauvois, Krystoff Fluder, Antonin Maurel, Mick Holsbeke, Yvonnick Muller, Anthony Ursin

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?