Page 1
tt6543652
106072744
Page 1
Download de app Download de app

Cold War

Veel plezier met Cold War kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Cold War

2018
Drama
88min.
12discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik seks angst

Deel Cold War

Je vrienden laten weten dat je Cold War wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Cold War

Moeite met waar je nou Cold War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Cold War:

€ 19,99 bij mediamarkt,nl
Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 9,99 per maand
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA).

Regisseur en acteurs

Paweł Pawlikowski (regisseur), Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza, Cédric Kahn, Jeanne Balibar, Adam Woronowicz, Adam Ferency, Adam Szyszkowski

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?