Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8649186
143938537,158413783
Page 1
Download de app Download de app

Corpus Christi

Veel plezier met Corpus Christi kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Corpus Christi

2019
Drama
115min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik

Deel Corpus Christi

Je vrienden laten weten dat je Corpus Christi wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Corpus Christi

Moeite met waar je nou Corpus Christi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Corpus Christi:

Vanaf € 3,49 bij Cinetree
€ 2,99 per maand
€ 4,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden. Vanwege zijn strafblad maakt hij alleen geen schijn van kans. Zijn leven krijgt echter een onverwachte draai als hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester. De lokale gemeenschap kan hem goed gebruiken en Daniel besluit in zijn rol te blijven om het dorp te helpen met een onverwerkt trauma. Maar terwijl hij steeds zelfzekerder wordt als charismatische, onorthodoxe priester, ligt ontmaskering op de loer en wordt de angst dat zijn criminele verleden hem inhaalt steeds groter. Corpus Christi is een aangrijpend Pools drama met humor en een scherp randje over het krijgen van een tweede kans. Regisseur Jan Komasa, die het verhaal baseerde op ware gebeurtenissen, gooide met deze speelfilm internationaal hoge ogen. Corpus Christi werd genomineerd voor een Oscar en heeft wereldwijd zo'n 50 prijzen gewonnen. Dit jaar was de film één van de absolute publieksfavorieten op IFFR.

Regisseur en acteurs

Jan Komasa (regisseur), Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel, Tomasz Ziętek, Barbara Kurzaj, Leszek Lichota, Zdzisław Wardejn, Łukasz Simlat, Anna Biernacik, Lidia Bogacz
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?