Page 1
tt0115964
1295255,158413821
Page 1
Download de app Download de app

Crash

Veel plezier met Crash kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Crash

1996
Thriller, Actie, Drama
100min.
16grof taalgebruikseks

Deel Crash

Je vrienden laten weten dat je Crash wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Crash

Moeite met waar je nou Crash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Crash:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 2,99 per maand
Te zien bij LAB111,
zondag 26 september 21:15
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Reclameman James Ballard en zijn vrouw Catherine leiden een leven vol vluchtige seksuele ontmoetingen, op zoek naar een zinvolle fysieke ervaring. Na een bijna fatale botsing met de auto van dr. Helen Remington ontdekt James de perverse genoegens van verwrongen staal. Wanneer hij Helen opnieuw ontmoet, leidt de gemeenschappelijke ervaring tot een seksuele relatie. Ze brengt James in contact met Vaughan, de drijvende kracht achter een geobsedeerde groep mensen die zich bezighoudt met het naspelen van beroemde auto-ongelukken. Zo worden ze meegesleurd in een wereld van gevaar, seks en dood. Crash is een cultklassieker uit 1996 van regisseur David Cronenberg, gebaseerd op de roman van J.G. Ballard. Cronenbergs onderzoek naar erotiek en technologie werd dat jaar in Cannes bekroond met de speciale juryprijs voor moed, durf en originaliteit. De controversiële film is deze zomer opnieuw te bewonderen in geheel gerestaureerde 4K-versie.

Regisseur en acteurs

David Cronenberg (regisseur), James Spader, Deborah Kara Unger, Holly Hunter, Elias Koteas, Rosanna Arquette, Peter MacNeill, Cheryl Swarts, Yolande Julian, Nicky Guadagni, Ronn Sarosiak, Boyd Banks, Judah Katz

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?