Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0099329
Page 1
Download de app Download de app

Cry-Baby

Veel plezier met Cry-Baby kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Cry-Baby

1990
Komedie
76min.
6geweld grof taalgebruik angst

Deel Cry-Baby

Je vrienden laten weten dat je Cry-Baby wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Cry-Baby

Moeite met waar je nou Cry-Baby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Cry-Baby:

Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Wade "Cry Baby" Walker is lid van de beruchte groep Drapes, die door de brave groep de Squares als criminelen beschouwd worden. Op een dag wordt Wade verliefd op Allison Vernon Williams en zij valt ook voor zijn charmes. De relatie zorgt echter voor problemen: de ex van Allison, een Square, kan niet verkroppen dat zij met een Drape omgaat. Na een grote rel op een feest belandt Wade tot zijn 21ste in de gevangenis. Wanneer Allison verschillende valse geruchten over hem te horen krijgt besluit ze niets meer met hem te maken te willen hebben. Daar laat Wade het echt niet bij..

Regisseur en acteurs

John Waters (regisseur), Johnny Depp, Amy Locane, Polly Bergen, Susan Tyrrell, Traci Lords, Ricki Lake, Iggy Pop, Mink Stole, Robert Walsh, Kim McGuire, Joe Dallesandro, Joey Heatherton, David Nelson, Patricia Hearst, Willem Dafoe, Darren E. Burrows, Joey Perillo

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?