Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8974368
Page 1
Download de app Download de app

De belofte van Pisa

Veel plezier met De belofte van Pisa kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

De belofte van Pisa

2019
Drama
105min.
12drugs- en/of alcoholmisbruikgrof taalgebruik

Deel De belofte van Pisa

Je vrienden laten weten dat je De belofte van Pisa wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk De belofte van Pisa

Moeite met waar je nou De belofte van Pisa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De belofte van Pisa:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
Vanaf € 3,49 bij Cinetree
€ 3,99 bij Pathé Thuis
€ 8,99 per maand

Samenvatting

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Sam's tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat Sam auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen is de strenge docent Fred Morenissen, door iedereen Pluizenbol genoemd, zo onder de indruk dat hij wordt toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en zijn diploma zal halen en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval terwijl Sam machteloos toekijkt. Op eigen houtje begint hij op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is. Tot Sam's verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem. Ondertussen probeert hij zijn broer uit de gevangenis te krijgen, moet hij zich staande houden tegenover de pesterijen van zijn klasgenoot IJsbrand en maakt zijn vader zich zorgen over de omgang met niet-gelovigen. Zo goed en kwaad als gaat houdt Sam de twee werelden gescheiden. Maar als de rechtszaak van Mo een onverwachte wending krijgt, Annelies hem in de steek laat en Sam uit huis wordt gezet wordt het wel heel moeilijk om zich aan De Belofte van Pisa te houden. De Belofte van Pisa is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.

Regisseur en acteurs

Norbert ter Hall (regisseur), Yorick van Wageningen, Olivia Lonsdale, Carly Wijs, Monic Hendrickx, Thor Braun, Nora el Koussour, Tine Joustra, Nils Verkooijen

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?