Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0087622
Page 1
Download de app Download de app

De lift

Veel plezier met De lift kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

De lift

1983
Horror
95min.
16geweld grof taalgebruik angst

Deel De lift

Je vrienden laten weten dat je De lift wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk De lift

Moeite met waar je nou De lift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De lift:

€ 4,99 per maand

Samenvatting

Na een etentje in een restaurant op de vijftiende verdieping komen vier bezoekers vast te zitten in de lift als de bliksem inslaat. Tot overmaat van ramp valt ook de airconditioning uit. Het viertal overleeft het avontuur ternauwernood. De liftmonteur Felix Adelaar krijgt de opdracht om de lift te repareren, maar hij kan niets vinden en staat voor een raadsel. De lift gaat zijn eigen leven leiden en er vallen doden en gewonden. Journaliste Mieke de Beer raakt geïnteresseerd in de zaak. Felix en Mieke proberen met gevaar voor eigen leven het mysterie te ontrafelen.

Regisseur en acteurs

Dick Maas (regisseur), Huub Stapel, Willeke van Ammelrooy, Josine van Dalsum, Liz Snoyink, Wiske Sterringa, Huib Broos, Pieter Lutz, Johan Hobo, Dick Scheffer, Matthias Maat, Ger van Groningen, Jan Anne Drenth, Emma Onrust, Sydney Kuyer, Cor Witschge, Paul Gieske, Piet Römer, Serge-Henri Valcke, Onno Molenkamp, Manfred de Graaf, Agnes Schuch, Gerard Thoolen, Kees Prins, Siem Vroom, Aat Ceelen, Arnica Elsendoorn, Guus Hoes, Ab Abspoel, Hans Dagelet, Isabelle Brok, Carola Gijsbers van Wijk, Theo Pont, Ad Noyons, Coby Timp, Hans Veerman, Peer Mascini, Michiel Kerbosch, Luk van Mello, Mariëlle Sprong

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?