Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4105584
67323636
Page 1
Download de app Download de app

Diep in de Zee

Veel plezier met Diep in de Zee kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Diep in de Zee

2016
Animatie
93min.
6geweld angst

Deel Diep in de Zee

Je vrienden laten weten dat je Diep in de Zee wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Diep in de Zee

Moeite met waar je nou Diep in de Zee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Diep in de Zee:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,49 bij Ziggo On Demand
5,00 per maand bij Film1
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Regisseur en acteurs

Julio Soto Gurpide (regisseur), Justin Felbinger, Jess Harnell, Phil LaMarr, Dwight Schultz, Stephen Hughes, Elisabeth Gray, Anna Vocino, Lindsey Alena
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?