Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5822838
Page 1
Download de app Download de app

Julius in Winterland

Veel plezier met Julius in Winterland kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Julius in Winterland

2016
Animatie
80min.
6geweld grof taalgebruik angst

Deel Julius in Winterland

Je vrienden laten weten dat je Julius in Winterland wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Julius in Winterland

Moeite met waar je nou Julius in Winterland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Julius in Winterland:

€ 8,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Julius woont in een weeshuis en is een beetje een buitenbeentje. Zoals elk jaar kijkt hij erg uit naar Kerstmis, want dan komt de Kerstman op bezoek. Acht jaar geleden heeft de Kerstman Julius, die toen net geboren was, naar het weeshuis gebracht. Tenminste, dat is Julius verteld.... Maar wanneer de oudere jongens beweren dat de Kerstman eigenlijk de directeur van het weeshuis is die zich heeft verkleed, wordt zijn geloof in de Kerstman en in zichzelf op de proef gesteld. Tot er iets vreemd gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar moet hij de Kerstman zien te redden uit de handen van Krampus, die een hekel heeft aan de Kerst en niets van kinderen moet weten.

Regisseur en acteurs

Jacob Ley (regisseur), Achille Dubois, Mélanie Dermont, Mélanie Dermont, Olivier Bony, Arthur Dubois, Pepino Capotondi, Michel Hinderijkx, Benoit Van Dorslaer, Clarisse De Vinck, Hugo Gonzales, Pénélope Ferire, Noa Lecot, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Claus Bue, Lars Hjortshøj, Albert Rudbeck Lindhardt, Herman Knop, Malte Houe, Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Uffe Ellemann-Jensen, Flora Ofelia Hofmann Lindahl
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?