Page 1
tt7670212
113790308
Page 1
Download de app Download de app

Der goldene Handschuh

Veel plezier met Der goldene Handschuh kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Der goldene Handschuh

2018
Drama
115min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik seks

Deel Der goldene Handschuh

Je vrienden laten weten dat je Der goldene Handschuh wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Der goldene Handschuh

Moeite met waar je nou Der goldene Handschuh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Der goldene Handschuh:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 11,99 bij bol,com
€ 9,99 per maand
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Der goldene Handschuh is de nieuwe film van regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Aus dem nichts). De schokkende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige bestseller over de gruweldaden van de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka. In de jaren zeventig maakte hij Hamburg onveilig en vermoorde meerdere vrouwen. Dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg 'Zum Goldenen Handschuh'. Zo ook Fritz Honka. Schnaps, schlagers en sigaretten… Het café lijkt een afvoerput van het Hamburgse nachtleven, maar zelfs daar kan het publiek het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café, die hij thuis vermoordt en in stukken snijdt. Golden Globe-winnaar Fatih Akin toont het werkelijke gezicht van een seriemoordenaar in de meest gruwelijke film van het jaar. Regisseur Fatih Akin brak in 2004 internationaal door met zijn film Gegen die Wand. Met Aus dem Nichts (2018) won hij een Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film en haalde hij de shortlist voor de Oscars. Der goldene Handschuh ging in première op het Filmfestival van Berlijn, waar Akin pers en publiek verraste én enkele magen deed omdraaien met zijn nieuwste film. "The kind of movie you may end up wishing you'd never seen", aldus Time.

Regisseur en acteurs

Fatih Akin (regisseur), Jonas Dassler, Margarethe Tiesel, Katja Studt, Martina Eitner-Acheampong, Tristan Göbel, Greta Sophie Schmidt, Marc Hosemann, Uwe Rohde, Hark Bohm, Lars Nagel, Dirk Böhling, Peter Badstübner, Simon Goerts, Victoria Trauttmansdorff, Jessica Kosmalla, Barbara Krabbe, Tilla Kratochwil, Adam Bousdoukos, Philipp Baltus, Laurens Walter, Jens Weisser, Heinz Strunk

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?