Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9845110
Page 1
Download de app Download de app

Deux

Veel plezier met Deux kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Deux

2019
Drama
99min.
9grof taalgebruik angst

Deel Deux

Je vrienden laten weten dat je Deux wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Deux

Moeite met waar je nou Deux moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Deux:

Te zien bij Filmhuis Gouda,
dinsdag 1 december 20:00
Te zien bij De Leest,
dinsdag 1 december 20:30
Te zien bij ECI Cultuurfabriek,
woensdag 2 december 20:00
Weten in welke bioscopen Deux draait?
Kies een stad

Samenvatting

De gepensioneerde Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa, Hannah Arendt, Romance & Cigarettes) zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten, waaronder Madeleines bemoeizuchtige dochter (Léa Drucker), zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen. In werkelijkheid biedt deze gang een portaal tussen twee compleet verschillende werelden: die van een zorgzame moeder en oma die haar kinderen maar niet durft te vertellen dat ze een geheim liefdesleven heeft, en die van een vrijzinnige onafhankelijke vrouw die ernaar smacht haar leven met haar geliefde door te brengen, in het openbaar. Madeleine en Nina leiden een liefdevol leven samen en genieten van de dingen van alledag. Hun deuren staan altijd open en ze bewegen zich vrijelijk tussen de appartementen. Tot hun portaal door een onverwachte gebeurtenis plotseling gesloten wordt, en ze elkaar niet meer kunnen bereiken. Het gevoelige Deux werd geregisseerd door Filippo Meneghetti en beleefde de wereldpremière op het Toronto Filmfestival. Voor zijn debuut wist hij acteerkanonnen Martine Chevallier (grande dame van de Franse theaterwereld) en Barbara Sukowa (muze van Rainer Werner Fassbinder en Margarethe von Trotta) te strikken.

Regisseur en acteurs

Filippo Meneghetti (regisseur), Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Muriel Bénazéraf, Jérôme Varanfrain, Denis Jousselin, Aude-Laurence Clermont Biver, Eugenie Anselin, Sophie Langevin, Hervé Sogne, Daniel Trubert
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?