Page 1
tt7334342
120404532
Page 1
Download de app Download de app

Dirty God

Veel plezier met Dirty God kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Dirty God

2019
Drama
104min.
16grof taalgebruik seks

Deel Dirty God

Je vrienden laten weten dat je Dirty God wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Dirty God

Moeite met waar je nou Dirty God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Dirty God:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
3,99 per maand bij Cinéart
€ 6,89 bij bol,com
€ 10,99 bij Bookspot
€ 9,99 per maand
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Een nieuwe film van de Nederlandse regisseur Sacha Polak (Hemel, Zurich) over een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid. Jade (Vicky Knight) woont samen met haar 2-jarige dochter bij haar moeder in een arbeiderswijk in Londen. In de bloei van haar leven heeft een wraakactie van haar ex haar achtergelaten met blijvende littekens. Het bruisende nachtleven was voor Jade en haar vriendinnen een wekelijks hoogtepunt, maar tegenwoordig wordt ze in clubs geconfronteerd met starende blikken. Hierdoor wordt ze gedwongen een herdefinitie van schoonheid te vinden. Ondanks alle pijnlijke ervaringen laat Jade zich niet uit het veld slaan, en neemt ze het besluit om de weg naar zichzelf en haar dochter terug te vinden. Dirty God vertelt een verhaal over moederschap, moed en zelfacceptatie in het Londen anno nu. Dirty God is het Engelstalige debuut van regisseur Sacha Polak. Voor de hoofdrol van Jade castte ze de 22-jarige Vicky Knight, die indruk maakt als debuterend actrice. Knight liep zelf als kind ernstige brandwonden op en werkte mee aan de film met een uitgesproken missie: "Met de film wil ik aan iedereen laten zien dat er een leven is na brandwonden, een leven dat uit meer bestaat dan alleen operaties." Dirty God is de openingsfilms van het Internationaal Film Festival Rotterdam en is geselecteerd voor het Sundance Film Festival. Het is voor het eerst dat daar een Nederlandse film tot de hoofdcompetitie weet door te dringen.

Regisseur en acteurs

Sacha Polak (regisseur), Vicky Knight, Katherine Kelly, Luke White, Tachia Newall, Frieda Thiel, Wendy Albiston, Michael John Treanor, Karl Jackson, Alys Metcalf

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?