Page 1
tt6768578
99088472
Page 1
Download de app Download de app

Dogman

Veel plezier met Dogman kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Dogman

2018
Drama
103min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik

Deel Dogman

Je vrienden laten weten dat je Dogman wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Dogman

Moeite met waar je nou Dogman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Dogman:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 10,99 bij Bookspot
€ 1,99 bij Amazon Prime
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak. Dogman is de nieuwe film van Matteo Garrone, de maker van Gomorra. Marcello Fonte won voor zijn rol de Gouden Palm voor Beste Acteur op het Cannes Filmfestival.

Regisseur en acteurs

Matteo Garrone (regisseur), Marcello Fonte, Edoardo Pesce, Nunzia Schiano, Adamo Dionisi, Francesco Acquaroli, Alida Baldari Calabria, Gianluca Gobbi, Laura Pizzirani, Giancarlo Porcacchia, Aniello Arena, Mirko Frezza, Marco Perfetti, Vittorio Russo, Gennaro Iannone, Emanuele Barbalonga, Daniele Saliceti, Nelly Oliva, Miriam Platano, Nunzia Schiano, Francesco Acquaroli, Gianluca Gobbi, Laura Pizzirani, Aniello Arena, Vittorio Russo, Gennaro Iannone, Emanuele Barbalonga, Daniele Saliceti, Nelly Oliva

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?