Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2090488
Page 1
Download de app Download de app

Down and Dangerous

Veel plezier met Down and Dangerous kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Down and Dangerous

2013
Thriller
95min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik angst

Deel Down and Dangerous

Je vrienden laten weten dat je Down and Dangerous wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Down and Dangerous

Moeite met waar je nou Down and Dangerous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Down and Dangerous:

Vanaf € 0,99 bij iTunes

Samenvatting

Paul Boxer is een uitzondering in het drugswereldje. Met zijn inventieve ideeën en geweldloze aanpak slaagt hij er altijd in om de FBI een stap voor te blijven. Tot een gewelddadige smokkelaarsbende mensen uit zijn omgeving begint uit te schakelen en hem dwingt om ettelijke kilo's cocaïne over de Mexicaanse grens te transporteren. Hij bedenkt een gedurfd plan om aan hun wurggreep te ontsnappen en krijgt daarbij onverwachte hulp van een mooie, intelligente vrouw uit zijn verleden. Op de hielen gezeten door zijn aartsvijand komt Paul voor een zware keuze te staan. Wat is hem het dierbaarst? Zijn loopbaan als smokkelaar of zijn integriteit als mens? Een verrassende misdaadthriller met sterke vertolkingen en realistische actiescènes.

Regisseur en acteurs

Zak Forsman (regisseur), John T. Woods, Paulie Redding, Ross Marquand, Judd Nelson, Ernest Curcio, Dusty Sorg, Luis Robledo, Ivet Corvea, Ivet Corvea, Emanuel Borria, Sarah Foret, Sarah Foret, Ana Maria Lagasca, Ana Maria Lagasca, David Fine, David Anthony Hernandez, Heath Centazzo, Calvin C. Winbush, Mike Altmann, Virginia Oxford, Magali Pineda, Melody Melendez, J. Erik Reese, Sam Krueger
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?