Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4940416
Page 1
Download de app Download de app

Duck Duck

Veel plezier met Duck Duck kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Duck Duck

2018
Animatie
91min.
6geweld angst

Deel Duck Duck

Je vrienden laten weten dat je Duck Duck wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Duck Duck

Moeite met waar je nou Duck Duck moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Duck Duck:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
do 3 december 16:45
€ 7,99 bij Bookspot
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 8 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan. Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Regisseur en acteurs

Christopher Jenkins (regisseur), Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Stephen Fry, Craig Ferguson, Carl Reiner, Jennifer Grey, Reggie Watts, Diedrich Bader, Rick Overton, Tong Zirong, Meilee Condron, Jack Huang, William M. Steinberg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?