Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0065687
Page 1
Download de app Download de app

Elvis: That's the Way It Is

Veel plezier met Elvis: That's the Way It Is kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Elvis: That's the Way It Is

1970
Documentaire
97min.
al

Kijk Elvis: That's the Way It Is

Moeite met waar je nou Elvis: That's the Way It Is moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Elvis: That's the Way It Is:

Samenvatting

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That's The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat "The King" 85 jaar zou zijn geworden. Elvis: That's the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (Greed, Touch of Evil) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van Suspicious Minds en de concertregistratie van Don't Be Cruel. Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

Regisseur en acteurs

Denis Sanders (regisseur), Elvis Presley, James Burton, John Wilkinson, Jerry Scheff, Glen D. Hardin, Ronnie Tutt, Cary Grant
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?