Page 1
tt12753454
163719873,163719867
Page 1
Download de app Download de app

Engel

Veel plezier met Engel kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Engel

2020
Familie
95min.
al

Deel Engel

Je vrienden laten weten dat je Engel wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Engel

Moeite met waar je nou Engel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Engel:

€ 4,99 per maand

Samenvatting

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Regisseur en acteurs

Dennis Bots (regisseur), Liz Vergeer, Isa Hoes, Barry Atsma, Ali Ben Horsting, Yenthe Bos, Kees Hulst, Gurkan Kukucsenturk, Pim Muda, Mila van Groeningen, Bente Wallenburg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?