Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3180440
Page 1
Download de app Download de app

Feuten Het Feestje

Veel plezier met Feuten Het Feestje kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Feuten Het Feestje

2013
Drama
80min.
discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik seks

Deel Feuten Het Feestje

Je vrienden laten weten dat je Feuten Het Feestje wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Feuten Het Feestje

Moeite met waar je nou Feuten Het Feestje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Feuten Het Feestje:

€ 7,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 8,99 bij bol,com
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 5,99 bij mediamarkt,nl
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In FEUTEN: HET FEESTJE begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwig student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lieve. Dit zijn de ingrediënten voor een avond die totaal uit de hand gaat lopen. De politie probeert een eind te maken aan het feest terwijl de losgeslagen Bram er met de veel jongere Lieve vandoor gaat. Elias voelt zich verraden en botst op een agent die net het feest wil afkappen. Elias wordt naar de grond geslagen waardoor de sfeer op het feest omslaat. Zijn gehavende gezicht verschijnt op Twitter waardoor het feestje in de sociale media al snel bekend wordt als iets dat je niet moet missen! Terwijl de politie en de ME zich voor de deur verzamelen om het feest te ontruimen, verschansen de studenten zich in de sociëteit en wachten ze op wat gaat komen.

Regisseur en acteurs

Lourens Blok (regisseur), Manuel Broekman, Tim Murck, Hanna Verboom, Daniel Cornelissen, Evita Rozenberg, Jurjen van Loon, Ruben Brinkman, Anna Speller, Judith Noyons, Teun Kuilboer, Marcel Musters, Willem Voogd, Thijs Steenkamp, Korneel Evers, Halina Reijn, Jochum van der Woude, Tom Jansen, Irma Hartog, Ottolien Boeschoten, Valerio Zeno, Fockeline Ouwerkerk, Steef Cuijpers, Jan Paul Grootentraast

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?