Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0119137
1427237
Page 1
Download de app Download de app

Flubber

Veel plezier met Flubber kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Flubber

1997
Komedie
93min.
6

Deel Flubber

Je vrienden laten weten dat je Flubber wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Flubber

Moeite met waar je nou Flubber moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Flubber:

€ 8,99 per maand
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Amazon Prime

Samenvatting

De verstrooide professor Brainard geeft les aan de universiteit, maar besteedt het meeste van zijn tijd aan het uitvinden van rare gadgets. Hij is erg vergeetachtig en is voortdurend de kluts kwijt, zo erg zelfs dat hij zijn verloofde Sara al twee keer voor het altaar liet staan. Samen met zijn vliegende robot Weebo, die verliefd op hem is, werkt hij in zijn kelder aan een substantie met een revolutionaire kracht. Deze uitvinding zou wel eens de financiële problemen van de universiteit van Medfield, waar hij les geeft en waarvan Sara de directrice is, kunnen oplossen. Op de dag van zijn derde huwelijkspoging doet hij de ontdekking van zijn leven : een flitsende, rubberen materie, die hij de naam Flubber geeft. Samen met Flubber kan hij door de lucht vliegen en de gekste toeren uithalen.

Regisseur en acteurs

Les Mayfield (regisseur), Robin Williams, Marcia Gay Harden, Christopher McDonald, Raymond J. Barry, Clancy Brown, Nancy Olson, Ted Levine, Wil Wheaton, Edie McClurg, Jodi Benson, Leslie Stefanson, Malcolm Brownson, Benjamin Brock, Dakin Matthews, Zack Zeigler, Sam Lloyd
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?