Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0119141
Page 1
Download de app Download de app

Fools Rush In

Veel plezier met Fools Rush In kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Fools Rush In

1997
Komedie
109min.
6geweld angst

Deel Fools Rush In

Je vrienden laten weten dat je Fools Rush In wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Fools Rush In

Moeite met waar je nou Fools Rush In moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Fools Rush In:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
do 13 augustus 08:30

Samenvatting

Alex Whitman, een ambitieus aannemer uit Manhattan en Isabel Fuentes, een verleidelijke Mexicaanse, hebben een eenmalig avontuurtje. Als ze elkaar drie maanden later weerzien, onthult Isabel dat ze zwanger is. Ze vertrouwen hun toekomst toe aan het lot en trekken naar Las Vegas om er te trouwen. De start van een omgekeerd liefdesverhaal tussen twee mensen die elkaar pas na hun huwelijk trachten te doorgronden. Een voornemen dat niet bepaald van een leien dakje loopt, want de culturele tegenstellingen tussen New York en Mexico lijken onoverbrugbaar. Alex is een koele kikker met nuchtere en pragmatische karaktertrekjes, terwijl Isabel een meer flamboyante en bijgelovige kijk op het leven heeft. Ondanks de tegenkantingen van vrienden, familie en kennissen probeert het kersverse koppel er toch het beste van te maken.

Regisseur en acteurs

Andy Tennant (regisseur), Matthew Perry, Salma Hayek, Jon Tenney, Siobhan Fallon Hogan, Angelina Torres, John Bennett Perry, Jill Clayburgh, Suzanne Snyder, Anne Betancourt, Mark Adair-Rios, Stanley DeSantis, Josh Cruze, Angela Lanza, Chris Bauer, Carlos Gómez

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?