Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7335104
Page 1
Download de app Download de app

Goldie

Veel plezier met Goldie kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Goldie

2019
Drama
88min.
6geweld grof taalgebruik angst

Deel Goldie

Je vrienden laten weten dat je Goldie wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Goldie

Moeite met waar je nou Goldie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Goldie:

Vanaf € 3,49 bij Cinetree
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 bij Ziggo On Demand

Samenvatting

De 18-jarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. Goldie is de nieuwe film van Sam de Jong die in 2015 debuteerde met de veelgeprezen film Prins. De film is een volledig Amerikaanse productie en ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Regisseur en acteurs

Sam de Jong (regisseur), Slick Woods, George Sample III, Danny Hoch, Khris Davis, Marsha Stephanie Blake, Thaddeus Daniels, Jazmyn C Dorsey, Ratnesh Dubey, Angela Griszell, David Mohr, Mugga, Sienna Rivers, Santos, Demi Singleton, De Átchra Skerritt, DeShawn White

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?