Page 1
tt0113228
1235511
Page 1
Download de app Download de app

Grumpier Old Men

Veel plezier met Grumpier Old Men kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Grumpier Old Men

1995
Komedie
101min.

Deel Grumpier Old Men

Je vrienden laten weten dat je Grumpier Old Men wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Grumpier Old Men

Moeite met waar je nou Grumpier Old Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Grumpier Old Men:

€ 9,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

John Gustafson en Max Goldman zijn als een oud getrouwd stel: ze kunnen niet met en ze kunnen niet zonder elkaar. Al meer dan dertig jaar zijn de buurmannen de beste vrienden en de grootste vijanden. Ze blijven elkaars gezelschap opzoeken, maar kunnen het niet laten om mekaar te plagen en uit te schelden. Sinds Johns huwelijk met Ariel, nu zes maanden geleden, hebben de mannen iets minder contact. Nochtans worden ze heel binnenkort familie want Melanie en Phillip hebben besloten de grote stap te wagen. Phillip vindt dat zijn vader ook een vrouw moet zoeken, maar Max is veel te trots om toe te geven dat hij zich af en toe alleen voelt. Met nog meer overgave stort hij zich op het hengelen. Dat pleziertje komt in het gedrang wanneer de nieuwkomer Maria Ragetti een "ristorante" wil beginnen in het lokale hengelsportwinkeltje. Max ziet deze verandering niet zitten en samen met John spant hij samen tegen de vurige en beeldschone Italiaanse.

Regisseur en acteurs

Howard Deutch (regisseur), Walter Matthau, Jack Lemmon, Ann-Margret Olsson, Sophia Loren, Daryl Hannah, Burgess Meredith, Kevin Pollak
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?