Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1233290
Page 1
Download de app Download de app

De dolle tweeling

Veel plezier met De dolle tweeling kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

De dolle tweeling

2010
Familie
85min.
al

Deel De dolle tweeling

Je vrienden laten weten dat je De dolle tweeling wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk De dolle tweeling

Moeite met waar je nou De dolle tweeling moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De dolle tweeling:

€ 2,99 bij T-Mobile thuis
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 7,99 per maand
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Dit keer zijn Hanni en Nanni duidelijk te ver gegaan. Wat begon als een onschuldige weddenschap eindigt in een wilde achtervolging door een chique warenhuis. De tweeling wordt zelfs beschuldigd van diefstal en van school gestuurd! Hanni en Nanni's ouders weten echt niet meer wat ze met de meiden aan moeten en besluiten ze naar kostschool de Lindenhof te sturen. Daar begint een heel nieuw leven: terwijl de zachtmoedige Nanni al snel vrienden maakt heeft de driftige Hanni meer problemen om zich aan te passen. Als het hockeyteam van Lindenhof het moet opnemen tegen de JoCats, het populaire team van hun oude school, moeten Hanni en Nanni beslissen bij welk team hun loyaliteit ligt. Een onverwachte ontdekking helpt de twee om de goede keuze te maken. Want als Lindenhof in gevaar is, beseffen ze bij wie ze horen en bedenken ze een moedig reddingsplan.

Regisseur en acteurs

Christine Hartmann (regisseur), Sophia Münster, Jana Münster, Hannelore Elsner, Katharina Thalbach, Anja Kling, Suzanne von Borsody, Oliver Pocher, Sunnyi Melles, Sophia Thomalla, Emilie Kundrun, Maxine Göbel, Amina Heinemann, Lisa Vicari, Zoe Thurau, Ricarda Zimmerer, Franca Bolenga, Aleen Jana Kötter, Eva Haushofer, Davina Schmid, Heino Ferch, Joram Voelklein, Monika Manz, Kevin Iannotta

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?