Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3171886
Page 1
Download de app Download de app

Hartenstraat

Veel plezier met Hartenstraat kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Hartenstraat

2014
Romantiek
90min.
12grof taalgebruik seks angst

Deel Hartenstraat

Je vrienden laten weten dat je Hartenstraat wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Hartenstraat

Moeite met waar je nou Hartenstraat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Hartenstraat:

€ 7,99 bij Bookspot
€ 8,99 per maand
€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 2,99 bij iTunes
Bekijk nog 3 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan opent de knappe, arrogante modeontwerpster Katje naast zijn winkel een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn elkaars tegenpool. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet, stuurt ze hem een anoniem bericht. Al snel blijkt dat Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, erg gecharmeerd is van deze anonieme vrouw.

Regisseur en acteurs

Sanne Vogel (regisseur), Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Benja Bruijning, Tygo Gernandt, Hannah Hoekstra, Egbert Jan Weeber, Gigi Ravelli, Rifka Lodeizen, Susan Visser, Manuel Broekman, Kees Boot, Terence Schreurs, Felice Bakker, Sieger Sloot, Kitty Courbois, Frits Lambrechts, Diederik Ebbinge, Leo Alkemade, Sanne Vogel, Anne-Marie Jung, Liliana de Vries, Dirk Zeelenberg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?