Page 1
tt3171886
31842122
Page 1
Download de app Download de app

Hartenstraat

Veel plezier met Hartenstraat kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Hartenstraat

2014
Romantiek
90min.
12grof taalgebruik seks

Deel Hartenstraat

Je vrienden laten weten dat je Hartenstraat wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Hartenstraat

Moeite met waar je nou Hartenstraat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Hartenstraat:

€ 3,99 bij Amazon Prime
di 28 september 00:50
€ 1,99 bij Pathé Thuis
€ 13,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 4,99 per maand
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In de Negen Straatjes in Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid. De twee zijn in alles elkaars tegenpolen. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman.

Regisseur en acteurs

Sanne Vogel (regisseur), Marwan Kenzari, Bracha van Doesburgh, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Benja Bruijning, Tygo Gernandt, Hannah Hoekstra, Egbert Jan Weeber, Gigi Ravelli, Rifka Lodeizen, Susan Visser, Manuel Broekman, Kees Boot, Terence Schreurs, Felice Bakker, Sieger Sloot, Kitty Courbois, Frits Lambrechts, Diederik Ebbinge, Leo Alkemade, Sanne Vogel, Anne-Marie Jung, Liliana de Vries, Dirk Zeelenberg

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?