Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1403177
Page 1
Download de app Download de app

Hesher

Veel plezier met Hesher kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Hesher

2010
Tragikomedie
106min.
16discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik angst

Deel Hesher

Je vrienden laten weten dat je Hesher wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Hesher

Moeite met waar je nou Hesher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Hesher:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 6,99 bij bol,com

Samenvatting

T.J. (Devin Brochu) heeft net zijn moeder verloren in een auto-ongeluk en zijn vader Paul (Rainn Wilson) is zijn grip op het leven volslagen kwijt. Beiden dolen maar wat rond, zoekend naar nieuwe houvast. Maar stabiliteit is helaas het laatste dat T.J. kan verwachten van zijn ontmoeting met de losgeslagen weirdo Hesher (Joseph Gordon-Levitt). Hesher heeft de depressieve tiener veel te bieden, maar dat is vooral veel herrie, geweld, ranzigheid en onzin. Als Hesher bij T.J. en zijn vader in huis gaat wonen is er helemaal geen ontkomen aan zijn destructieve invloed op hun beschadigde levens. T.J.'s kansen lijken echter te keren als hij bevriend raakt met Nicole (Natalie Portman), de caissière van de lokale supermarkt.

Regisseur en acteurs

Spencer Susser (regisseur), Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman, Rainn Wilson, Audrey Wasilewski, Frank Collison, Piper Laurie, Paul Bates, John Carroll Lynch, Devin Brochu, Monica Staggs, Mary Elizabeth Barrett

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?