Page 1
tt2363219
17584314
Page 1
Download de app Download de app

Het bombardement

Veel plezier met Het bombardement kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Het bombardement

2012
Drama
105min.
12geweld grof taalgebruik angst

Deel Het bombardement

Je vrienden laten weten dat je Het bombardement wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Het bombardement

Moeite met waar je nou Het bombardement moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Het bombardement:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Te zien bij Pathé Ede,
dinsdag 28 september 19:10
Te zien bij Pathe Arnhem,
maandag 27 september 18:45
€ 7,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder
Weten in welke bioscopen Het bombardement draait?
Kies een stad

Samenvatting

Volgens een oud spreekwoord is in liefde en oorlog alles geoorloofd. Wat gebeurt er als een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt? Het verhaal van de onmogelijke liefde tussen Eva en Vincent. Een verhaal dat even schrijnend als ontroerend, even verrassend als fataal en even spannend als romantisch is. Vincent is een jonge, zorgeloze jongen die als bellboy werkt in een Rotterdams hotel. Hij wil niets liever dan profbokser worden en met zijn broer verhuizen naar Amerika om zijn droom na te jagen. Eva is een jonge, Duitse vrouw die op het punt staat een verstandshuwelijk aan te gaan met een rijke projectontwikkelaar. Op het moment dat hun wegen kruisen, landen de eerste Duitse parachutisten. Het begin van de oorlog waarbij Rotterdam letterlijk in elkaar stort. Ondanks alle ellende en het gevaar dat dreigt, ontluikt een onstuitbare liefde tussen Eva en Vincent. Een liefde die enorm op de proef wordt gesteld als Nederland langzaamaan door de Duitsers wordt overgenomen en de bommen op Rotterdam neervallen.

Regisseur en acteurs

Ate de Jong (regisseur), Jan Smit, Roos van Erkel, Pieter van der Sman, Mike Weerts, Monic Hendrickx, Gerard Cox, Olga Zuiderhoek, Teri Tordai, Thomas van Montfort, Pieter van der Sman, Sr., Aart Staartjes, Paul van Soest, Joop Kasteel, Jobst Schnibbe, Jelle Palmaerts, Joost Prinsen

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?