Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0119303
1336078
Page 1
Download de app Download de app

Home Alone 3

Veel plezier met Home Alone 3 kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Home Alone 3

1997
Komedie
92min.
6geweld

Deel Home Alone 3

Je vrienden laten weten dat je Home Alone 3 wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Home Alone 3

Moeite met waar je nou Home Alone 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone 3:

€ 9,99 bij Bookspot
€ 8,99 per maand

Samenvatting

Vier internationale gangsters hebben een uiterst geheime computerchip van het ministerie van defensie gestolen. Ze willen hun buit voor miljoenen dollars op de zwarte markt verkopen en proberen de chip de staat uit te smokkelen in een speelgoedwagentje. Maar door een vergissing op de luchthaven krijgt de bejaarde mevrouw Hess het autootje in haar bezit en zij geeft het aan haar buurjongen Alex Pruitt. Een paar dagen later hebben de criminelen de chip in een buitenwijk van Chicago gelokaliseerd en wachten op het ideale moment om het waardevolle kleinood te recupereren. Ze verwachten geen tegenstand want Alex Pruitt is amper acht jaar oud en hij zit alleen thuis met de waterpokken. Maar de jongen heeft enkele onaangename verrassingen in petto voor de slechteriken.

Regisseur en acteurs

Raja Gosnell (regisseur), Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny Von Dohlen, Scarlett Johansson, Seth Smith, Haviland Morris, David Thornton, Kevin Kilner, Marian Seldes, Christopher Curry, Baxter Harris, James Saito, Kevin Gudahl, Richard Hamilton, Neil Flynn, Tony Mockus Jr., Pat Healy, James Chisem, Darwin Harris, Sharon Sachs, Joseph Luis Caballero, Freeman Coffey, Krista Lally, Adrianne Duncan, Larry C. Tankson, Jennifer A. Daley, Darren T. Knaus, Nick Jantz

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?