Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8655470
Page 1
Download de app Download de app

Hors normes

Veel plezier met Hors normes kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Hors normes

2019
Komedie
114min.
12grof taalgebruik angst

Deel Hors normes

Je vrienden laten weten dat je Hors normes wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Hors normes

Moeite met waar je nou Hors normes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Hors normes:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 19,99 bij bol,com
Vanaf € 3,49 bij Cinetree
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Hors normes(The Specials) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart. Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen. R Regisseurs Toledano en Nakache zijn bekend door hun succesfilms Intouchables, Samba en C'est la vie. Hun nieuwste film, Hors Normes (The Specials), is de meest persoonlijke tot nu toe. Vier jaar geleden maakten de regisseurs een TV-documentaire over de twee vrienden Stephane Benhamou en Daoud Tatou, maar merkten toen dat hun verhaal te bijzonder was voor het kleine scherm. Het resultaat is Hors Normes (The Specials), een oprechte film met een inspirerende boodschap.

Regisseur en acteurs

Eric Toledano (regisseur), Olivier Nakache (regisseur), Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Benjamin Lesieur, Marco Locatelli

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?