Page 1
tt10004368
236063888,221652695
Page 1
Download de app Download de app

I Never Cry

Veel plezier met I Never Cry kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

I Never Cry

2020
Drama
96min.
12discriminatie grof taalgebruik angst

Deel I Never Cry

Je vrienden laten weten dat je I Never Cry wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk I Never Cry

Moeite met waar je nou I Never Cry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor I Never Cry:

Te zien bij ECI Cultuurfabriek,
zondag 26 september 14:05

Samenvatting

Maar weinig media berichten erover: de exodus van Poolse arbeidskrachten naar andere landen van de EU. Als gevolg daarvan groeien tienduizenden Poolse kinderen grotendeels op zonder hun ouder(s) om zich heen.Piotr Domalewski laat zien hoe deze "Euro-wezen" zich door het leven slaan. Een ontroerend drama van een nieuwe stem in de Poolse cinema. De 17-jarige Ola vertrekt naar Ierland om het lichaam van haar vader terug te brengen naar Polen nadat hij is omgekomen bij een bouwongeval. Ola wil vooral weten of hij geld had gespaard voor de auto die hij haar had beloofd. Ze gaat op haar eigen street wise manier om met buitenlandse bureaucratie en leert haar vader beter kennen. Piotr Domalewski's speelfilmdebuut Silent Night (2017) was al indrukwekkend en won in Polen zelf vrijwel alle prijzen, maar bleef buiten eigen land beperkt tot een bescheiden festivalcircuit. I Never Cry beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van San Sebastián in de 'new directors'-sectie en won daarna prijzen in Cottbus en Dublin. I Never Cry is een vaardig gefilmd en ontroerend drama, getekend door zwarte humor en empathie, in een stijl die doet denken aan het werk van Ken Loach, niet geheel toevallig Domaleswki's favoriete regisseur. Deze film wordt Engels ondertiteld.

Regisseur en acteurs

Piotr Domalewski (regisseur), Zofia Stafiej, Kinga Preis, Arkadiusz Jakubik, Cosmina Stratan, Nigel O'Neill, Shane Casey, David Pearse, Donncha Crowley
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?